Smartcosmetics vörös agyag szappan 110 g

Smartcosmetics vörös agyag szappan 110 g

Raktáron

Mélytisztító hatású vörös agyaggal kombináltuk az olíva-, kókusz- és ricinusolajok ápoló hatását ebben a kellemesen virágos illatú szappanban. Az eredmény egy krémesen habzó, tökéletesen, de mégis kíméletesen tisztító Smart szappan lett, amely ideális az egész test ápolására.

1 297 Ft
egységár: 11,79 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999861056033
Márka:Smartcosmetics
Kiszerelés:110 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Smartcosmetics vörös agyag szappan 110 g Részletes leírás

Mélytisztító hatású vörös agyaggal kombináltuk az olíva-, kókusz- és ricinusolajok ápoló hatását ebben a kellemesen virágos illatú szappanban. Az eredmény egy krémesen habzó, tökéletesen, de mégis kíméletesen tisztító Smart szappan lett, amely ideális az egész test ápolására. 100% vegán 100% Cruelty free. A vörös agyag számos jótékony hatása ismert a szépségápolásban. Többek között méregtelenítő hatása révén vált kedveltté. Az agyag úgy viselkedik, mint egy nedvszívó papír, ugyanis külsőleg használva a bőrön keresztül kivonja, majd elnyeli a káros anyagokat, és helyére az egészség megőrzéséhez és visszaszerzéséhez szükséges ásványi anyagokat, éltető elemeket juttat.
Összetevők: Sodium Cocoate, Sodium Olivate, Glycerin, Aqua, Sodium Castorate, Illite, Parfum

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.