Bione cannabis nyugtató hatású tusfürdő 260 ml

Bione cannabis nyugtató hatású tusfürdő 260 ml

Raktáron

A cannabis kivonatot tartalmazó nyugtató hatású tusfürdő minden bőrtípusnak ajánlott, napi használatú termék. Kőolajszármazékok, szilikon, parabének, SLS és SLES nélkül készül. Erős tisztító hatása van, mégsem szárítja ki a bőrt.

2 718 Ft
egységár: 10,45 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:8595061606039
Márka:Bione
Kiszerelés:260 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Bione cannabis nyugtató hatású tusfürdő 260 ml Részletes leírás

A cannabis kivonatot tartalmazó nyugtató hatású tusfürdő minden bőrtípusnak ajánlott, napi használatú termék. Kőolajszármazékok, szilikon, parabének, SLS és SLES nélkül készül. Erős tisztító hatása van, mégsem szárítja ki a bőrt. A benne lévő betainok, valamint növényi lecitinek tisztítják a bőrt és puhává tehetik azt. A gél egyaránt kíméletes a bőrhöz és a természethez is. A benne lévő tejsav optimális szintre javíthatja bőre pH értékét.
Összetétel/INCI:
Aqua, Sodium C14-16 Oleffin Sulfonate, Cocamine Oxide, Disodium Cocoyl Glutamate, Lauryl Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Lactic Acid, Parfum, Lecithin, Azelaic Acid, Hydrolyzed Keratin, Cannabis Sativa Leaf Extract, Allantoin, Panthenol, Phenoxyethanol, C.I.19140, 42051, Sodium Chloride. Száraz helyen tárolandó 15 - 25 fokig.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.