Dermaflora 0% tusfürdő utántöltő aloe vera 500 ml

Raktáron

Gazdaságos megoldás! Töltse újra kiürült Dermaflora tusfürdő flakonjait a Dermaflora Aloe Vera tusfürdő utántöltővel! Különleges összetételének köszönhetően gyengéden és kíméletesen tisztítja és ápolja a bőrét.

1 649 Ft
egységár: 3,3 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5997001733684
Márka:Dermaflora
Kiszerelés:500 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Dermaflora 0% tusfürdő utántöltő aloe vera 500 ml Részletes leírás

Gazdaságos megoldás! Töltse újra kiürült Dermaflora tusfürdő flakonjait a Dermaflora Aloe Vera tusfürdő utántöltővel!



Különleges összetételének köszönhetően gyengéden és kíméletesen tisztítja és ápolja a bőrét. Természetes anyagokban gazdag, így csökkenti az irritációt és megóvja bőrét a kiszáradástól. A koncentrált aloe vera kivonat tovább fokozza a hidratációt és gyulladáscsökkentő hatásával nyugtatja a bőrét. SLES-mentes, parabénmentes, kőolajszármazék mentes, illatallergén mentes és színezékmentes készítmény.

Az érzékeny, vagy irritált bőr mindennapos tisztítására is alkalmas. Hidratál, nyugtat. Kíméletes összetevőinek köszönhetően gyengéden ébreszti fel a bőrt, és kiegyensúlyozott, egészséges bőrképet eredményez.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.