Organic Shop bio tusfürdő softening cseresznyével és áfonyával 280 ml

Organic Shop bio tusfürdő softening cseresznyével és áfonyával 280 ml

Nincs raktáron

Egy tusfürdő a selymesebb és puhább bőrért. A bio cseresznyekivonat hidratálja és puhítja a bőrt, finom tapintásúvá, rugalmassá varázsolja azt. A bio áfonyakivonat jótékony hatású anyagokkal visszaállítja a bőr természetes egyensúlyát.

Kosárba
EAN kód:4743318140926
Márka:Organic Shop
Kiszerelés:280 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Organic Shop bio tusfürdő softening cseresznyével és áfonyával 280 ml Részletes leírás

Egy tusfürdő a selymesebb és puhább bőrért. A bio cseresznyekivonat hidratálja és puhítja a bőrt, finom tapintásúvá, rugalmassá varázsolja azt. A bio áfonyakivonat jótékony hatású anyagokkal visszaállítja a bőr természetes egyensúlyát. Cosmos Natural minősített, vegán natúrkozmetikum. Összetevők: Aqua, nátrium-kókusz-szulfát, kokamidopropil-betain, lauril-glükozid, nátrium-klorid, malpighia punicifolia gyümölcskivonat*, Maltodextrin, Vaccinium Vulcanorum gyümölcskivonat*, Rubus Idaeus gyümölcskivonat*, glicerin, tokoferol, citromsav, benzil-alkohol, kálium-szorbát, nátrium-benzoát, parfüm.
(*) Ökológiai gazdálkodásból származó összetevők

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.