Organic shop hidratáló tusfürdő levendula illóolajjal és tejsavval 280 ml

Organic shop hidratáló tusfürdő levendula illóolajjal és tejsavval 280 ml

Raktáron

'Teljes védelem, biztonság és ''anti-stress'' hatás. Rendkívül gyengéd formulája megtartja a bőr egyensúlyát. Levendula il-lóolaj nyugtató és tisztító tulajdonságokkal rendelkezik, vala-mint békét és harmóniát nyújt egész lényünk számára.

896 Ft
egységár: 3,2 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:4743318148410
Márka:Organic Shop
Kiszerelés:280 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Organic shop hidratáló tusfürdő levendula illóolajjal és tejsavval 280 ml Részletes leírás

"Teljes védelem, biztonság és ""anti-stress"" hatás. Rendkívül gyengéd formulája megtartja a bőr egyensúlyát. Levendula il-lóolaj nyugtató és tisztító tulajdonságokkal rendelkezik, vala-mint békét és harmóniát nyújt egész lényünk számára. Tejsav feszessé teszi a bőrt, szárazságérzet nélkül.
Vigyen fel kis mennyiséget nedves bőrére, 60 mp-en át masszírozva habo-sítsa fel, majd meleg vízzel öblítse le.
Felhaszn.: felbontás után ld. nyitott tégely szimb. (hó)

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.