Silver-age aromaterápiás tusfürdő mirtusz 250 ml

Raktáron

A tusfürdő mirtusz olajat tartalmaz, mely oldja a feszültséget, mély nyugodt alvást biztosít. Felhasználása: Mindennapi használatra. A lehető legmelegebb vízzel zuhanyozzunk. .

1 726 Ft
egységár: 6,91 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5997591702800
Márka:Silver-age
Kiszerelés:250 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Silver-age aromaterápiás tusfürdő mirtusz 250 ml Részletes leírás

A tusfürdő mirtusz olajat tartalmaz, mely oldja a feszültséget, mély nyugodt alvást biztosít. Felhasználása: Mindennapi használatra. A lehető legmelegebb vízzel zuhanyozzunk.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.