Winnis öko üveg, ablak, felülettisztító xxl családi kiszerelés 5000 ml

Winnis öko üveg, ablak, felülettisztító xxl családi kiszerelés 5000 ml

Nincs raktáron

A Winni’s öko univerzális üveg, ablak- és felülettisztító tökéletesen tisztít minden üveg, tükör, kristály, illetve egyéb mosható felületet (pl. ajtók, bútorok, csempék, munkalapok). Használat után nem szükséges lemosni, letörölgetni a nyomait.

Kosárba
EAN kód:8002295000859
Márka:Winnis
Kiszerelés:5000 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Winnis öko üveg, ablak, felülettisztító xxl családi kiszerelés 5000 ml Részletes leírás

A Winni’s öko univerzális üveg, ablak- és felülettisztító tökéletesen tisztít minden üveg, tükör, kristály, illetve egyéb mosható felületet (pl. ajtók, bútorok, csempék, munkalapok). Használat után nem szükséges lemosni, letörölgetni a nyomait. Biztonságosan használható bútorok mosható felületén is, így nyugodtan használhatják a kisgyermekes szülők is a babaszoba takarítása során.

Jellemzők:

100%-os biológiai lebomló
Összetevők kizárólag megújítható nyersanyagokon alapulnak
Nem tartalmaznak szintetikus tartósítószereket
100%-ig újrahasznosítható csomagolás
Hipoallergének és nikkelmentesek
Állatokon nem tesztelték.
Tipp:
Miután elfogyott a multiuso spray, ezzel az XXL-es kiszereléssel újra fel tudod tölteni kedvenc öko általános tisztító szered!
Kombináld a Winni’s öko zsíroldóval amely szépen tisztítja a konyhában lévő zsíros felületeket. Használati utasítás: Fordítsuk el a szórófejet az ON-ra. Permetezzünk egy kis mennyiségű terméket a felületre ( az üvegek és tükrök csillogóvá tételéhez újságpapír használta ajánlott). A használat után fordítsuk el a szórófejet az OFF-ra. Tapétáknál és festett felületen először próbáljuk ki egy rejtett részen. Összetevők: 5% alatt: nemionos felületaktív elemek. 5-15% között etilalkohol. Egyéb: illatanyag

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.