Cycle általános felülettisztító 10x koncentrátum 50 ml

Raktáron

CYCLE Általános felülettisztító 10x KONCENTRÁTUM levendula - menta illattal Előkészítés: Töltse fel a korábban használt CYCLE flakonját 450 ml vízzel. Ezután adja hozzá az 50 ml-es koncentrátumot. Zárja le a flakont és óvatosan rázza fel.

841 Ft
egységár: 16,81 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5999571740208
Márka:Cycle
Kiszerelés:50 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Cycle általános felülettisztító 10x koncentrátum 50 ml Részletes leírás

CYCLE Általános felülettisztító
10x KONCENTRÁTUM
levendula - menta illattal
Előkészítés: Töltse fel a korábban használt CYCLE flakonját 450 ml vízzel. Ezután adja hozzá az 50 ml-es koncentrátumot. Zárja le a flakont és óvatosan rázza fel.
Használat: A felhígított CYCLE koncentrátumot vigye fel a felületre, hagyja hatni pár percig, majd törölje át. Ne használja savas közegre érzékeny felületeken (márvány, réz).
Összetevők: >15% nem-ionos felület- aktív anyagok; 5-10% citromsav;

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.