Mosó Mami Citromsav 500 g

Mosó Mami Citromsav 500 g

Nincs raktáron

Sokoldalúan felhasználható környezetkímélő alapanyag.

Kosárba
EAN kód:5999884457039
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Mosó Mami Citromsav 500 g Részletes leírás

Mosó Mami Citromsav 

A citromsav enyhén savas kémhatású vegyület, mely tökéletes a konyhai gépek, műanyag felületek, csempék stb. vízkőmentesítésére.

Az ecet is jó vízkőoldó, viszont a citromsav nagy előnye, hogy nem hagy kellemetlen szagot.

Citromsav használata - adagolás:

A vízkőlerakódások eltávolításához oldjon fel 1 evőkanál citromsavat ½ liter vízben. A vastagabb lerakódásokhoz növelje az adagot vagy használjon ecetet. Ugyanez az oldat használható a vécéhez is.

Fontos! A termék étkezési célra nem alkalmas.

Használat:

A vízkő mennyiségétől függően vízben oldjon fel citromsavat, és szivaccsal törölje át a felületet.

Összetevők: Citric Acid

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Szegedi György2022. 10. 11.

  Itt nincs pozitívum...

  Negatívum pedig van bőven: ezt a terméket a webshop tartalmazta úgy, hogy a megrendelés után telefonhívás útján tudtam meg, ez a termék elfogyott. A nagy negatívum ezután kezdődött, mert 15,000 alá esett a rendelésem, így felszámolták a futárdíjat. A fennmaradó összeg visszautalásra került. Szerintem nagyon etikátlan volt úgy felszámolni a díjat, hogy a bolt saját hibájából nem tudta csak részben teljesíteni a megrendelést. No comment.