Zöldbolt citromsav

Zöldbolt citromsav

Raktáron

A citromsav kiváló vízkőoldó, és sok szempontból jobb mint az ecet. Ez a természetes gyenge sav minden fajta felület (fém, csempe, műanyag, stb. ) vízkőtelenítésére alkalmas. Kitisztíthatjuk vele a kávé- és teafőzőket is, és utána nem marad az ecetéhez hasonló savanyú szag a készülékben.

3 657 Ft
egységár: 3,66 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999884445111
Márka:Zöldbolt
Kiszerelés:1000 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Zöldbolt citromsav Részletes leírás

A citromsav kiváló vízkőoldó, és sok szempontból jobb mint az ecet. Ez a természetes gyenge sav minden fajta felület (fém, csempe, műanyag, stb.) vízkőtelenítésére alkalmas. Kitisztíthatjuk vele a kávé- és teafőzőket is, és utána nem marad az ecetéhez hasonló savanyú szag a készülékben. A citromsav jól oldódik vízben, vizes oldata folttisztításra és fehérítésre is használható.

TIPP: Edények, mosogató- és mosdótálca valamint vécékagyló tisztításához szórjon kevés citromsavat egy vizes szivacsra vagy súrolóra, és cseppentsen hozzá pár csepp mosogatószert. Ezzel súrolja a tisztítani kívánt felületeket. A citromsav oldani fogja a vízkövet, a mosogatószer pedig eltávolítja a zsíros szennyeződéseket.

A három kiszerelés közül csak a 25kg-os élelmiszer minőségű termék.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2020. 01. 27.

  hatásos

Anonim Felhasználó2019. 10. 03.

  Fürdőszoba vízkőtlenítésre és penészölésre nagyon jó. Lefolyótisztítás szódabikarbónával együtt használva szintén hasznos.

soma2019. 09. 05.

  Szagtalanul tisztit

Horváthné Ferencz Éva2019. 05. 30.

  környezetbarát, gazdaságos, hatékony

Anonim Felhasználó2019. 05. 25.

  Még nem kezdtem el használni.

Anonim Felhasználó2019. 03. 16.

  Valóban nagyon puhák lettek a ruhák.

Anonim Felhasználó2019. 03. 15.

  Nagyon jó vízkőoldó

Nóra2019. 02. 14.

  Kiváló minőség. Nagyon szeretek vele takarítani.

Még több mutatása