Dr.Juice Co. Silvair - Ezüstkolloid tartalmú klímafertőtlenítő

Dr.Juice Co. Silvair - Ezüstkolloid tartalmú klímafertőtlenítő

Nincs raktáron

A klíma berendezések beltéri egysége számos, az egészségre káros kórokozót tartalmazhat. Az antibakteriális hatású, ezüstkolloid alapú DrJuice SILVAIR terméke megakadályozza a láthatatlan kórokozók megtelepedését és szaporodását, ezüst kolloid tartalma mi.

Kosárba
EAN kód:5999883752111
Márka:Dr.Juice
Kiszerelés:500 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Dr.Juice Co. Silvair - Ezüstkolloid tartalmú klímafertőtlenítő Részletes leírás

A klíma berendezések beltéri egysége számos, az egészségre káros kórokozót tartalmazhat. Az antibakteriális hatású, ezüstkolloid alapú DrJuice SILVAIR terméke megakadályozza a láthatatlan kórokozók megtelepedését és szaporodását, ezüst kolloid tartalma miatt.

Az antibakteriális hatású, ezüstkolloid alapú DrJuice SILVAIR terméke megakadályozza a láthatatlan kórokozók megtelepedését és szaporodását, ezüst kolloid tartalma miatt. Az ezüstkolloid elpusztítja a kórokozókat, miközben az emberi szervezetre ártalmatlan. Hatását hosszabb ideig megőrzi. Rendszeres használatával egyre több ezüstkolloid részecske fog a felületen maradni és hosszabb ideig fejti ki hatását. A DrJuice SILVAIR klímafertőtlenítője nem tartalmaz az egészségre káros anyagokat. Permetezze egyenletesen a fertőtleníteni kívánt felületre és hagyja megszáradni.

Minimális behatási idő: 10 perc

Tűzveszélyessége: ,,D" kismértékben tűzveszélyes

Alkalmazás:
Amennyiben hozzá tud férni a berendezés belsejében lévő szűrőhöz, azokat távolítsa el a gépből és meleg mosószeres vízben mossa tisztára. Száradás után egyenletesen beterítve fújja le minden oldalról, pár percet hagyja száradni, ezt követően ismét fújja be minden oldalát. A szűrők száradási ideje alatt a berendezés belsejét érdemes kitakarítani, és legalább kétszer átfújni a szűrőkhöz hasonlóan. A DrJuice SILVAIR rendszeres (ajánlott tavasszal és az első használat előtt, és nyáron legalább havonta egyszer) használata egyre több ezüst jelenlétét eredményezi, ami szűkíti a klímákban előszeretettel szaporodó kórokozók életterét.

Amennyiben nem tudja szétszedni a berendezést, kérje klímás szakember segítségét!

Összetevők: aqua, kolloid ezüst, etil-alkohol, mentol

Engedély száma: OTH 252-1/2010

Dr.Juice Co. Silvair - Ezüstkolloid tartalmú klímafertőtlenítő Tudnivalók

A történelem során az ezüstöt számos kultúrában használták konzerváló szernek és gyógyszernek. Az ókori görögöknél, a Római Birodalomban és Egyiptomban ezüstcsöveken vezették a házakba az ivóvizet, ezzel biztosítva annak tisztaságát és frissességét. A vad

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2016. 06. 27.

  Mert nem kaptam meg