Bactoex universal fertőtlenítő utántöltő 1000 ml

Bactoex universal fertőtlenítő utántöltő 1000 ml

Raktáron

BactoEx Univerzális bio fertőtlenítő - Grape Vital® grapefruitmag-kivonat tartalommal, különböző kiszerelésekben (BactoEx Universal) A BactoEx® teljesen természetes növényi anyagokból készített, biológiailag lebomló, széles hatásspektrumú antiszeptikum, antibakteriális, antivirális, antifungális és antisporicid hatású fertőtlenítőszer, amely egysejtű paraziták ellen is védelmet nyújt.

3 671 Ft
egységár: 3,67 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5999569140096
Márka:Bactoex
Kiszerelés:1000 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Bactoex universal fertőtlenítő utántöltő 1000 ml Részletes leírás

BactoEx Univerzális bio fertőtlenítő - Grape Vital® grapefruitmag-kivonat tartalommal, különböző kiszerelésekben (BactoEx Universal)
A BactoEx® teljesen természetes növényi anyagokból készített, biológiailag lebomló, széles hatásspektrumú antiszeptikum, antibakteriális, antivirális, antifungális és antisporicid hatású fertőtlenítőszer, amely egysejtű paraziták ellen is védelmet nyújt.

Mérgező anyagoktól, alkoholtól és klórtól mentes, gyors és hatékony, prémium kategóriás biofertőtlenítő Grape Vital® grapefruitmag-kivonat koncentrátumból, gombák, baktériumok, spórák és vírusok ellen.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.