Bradolife fertőtlenítő kendő 5 db

Bradolife fertőtlenítő kendő 5 db

Raktáron

5 db praktikus csomagolású útikendő, mely véd a baktériumok és kórokozók ellen. Kéz- és különböző tárgyak felületének letörléssel történő fertőtlenítésére alkalmazható. Figyelmeztetések:Gyermekektõl elzárva tartandó.

598 Ft
egységár: 119,58 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5997001770153
Márka:Bradolife
Kiszerelés:5 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Bradolife fertőtlenítő kendő 5 db Részletes leírás

5 db praktikus csomagolású útikendő, mely véd a baktériumok és kórokozók ellen. Kéz- és különböző tárgyak felületének letörléssel történő fertőtlenítésére alkalmazható.Figyelmeztetések:Gyermekektõl elzárva tartandó. Hőtől, szikrától, nyílt lángtól, forró felületektől távol tartandó. Tilos a dohányzás. Jól szellőző helyen tárolandó. Hűvös helyen tartandó. A tartalom/edény elhelyezése hulladékként: a termék maradékainak és csomagolási hulladékainak kezelésére, a vonatkozó rendeletben foglaltak az irányadók. A csomagolóanyag kommunális hulladékként kezelhető. Más tisztító- és fertőtlenítőszerrel keverni tilos! Ne alkalmazza arcon. Elektromos eszközök felületét csak áramtalanítás után szabad kezelni és teljes száradás után szabad ismét feszültség alá helyezni.Összetevők:- benzalkónium-klorid 0,225% (EC: 270-325-2) | etanol 65,6% (EC: 200-578-6) | propilén-glikol | illatanyag | Trideceth-9 PEG-5 Ethylhexanoate | vízHasználata:A kezeket a kendővel alaposan, legalább fél percig töröljük át, majd az oldatot hagyjuk a kezekre rászáradni. Tárgyak és felületek fertőtlenítésénél a kendővel a kezelendő felületet alaposan töröljük le úgy, hogy a kezeletlen felületek ne maradjanak, és az oldatot hagyjuk a felületre rászáradni (minimális behatási idő: 5 perc).Tárolási információk:Fokozottan tűzveszélyes folyadék és gőz.Gyermekektől elzárva tartandó.Hőtől , forró felülettől, szikrától, nyílt lángtól és egyéb gyújtóforrásoktól távol tartandó. A dohányzás tilos.Jól szellőző helyen tárolandó. Hűvös helyen tárolandó.Eredeti, ép bontatlan csomagolásban, nyílt lángtól és gyújtóforrástól elkülönítve, napfénytől védve, élelmiszerektől távol, szobahőmérsékleten, gyermekektől elzárva, gyártástól számított 2 évig eltartható.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.