Minky mikroszálas antibakteriális hosszantartó törlőkendő ezüsttel szőtt konyha 2db 1 db

Minky mikroszálas antibakteriális hosszantartó törlőkendő ezüsttel szőtt konyha 2db 1 db

Raktáron

Sűrű mikroszálak Hosszabb ideig friss marad - búcsúzzon a kellemetlen szagú kendőktől! A tartós antibakteriális védelem megakadályozza a baktériumok elszaporodását a tisztítóruhán A rácsos szövésű szerkezet több szennyeződést vesz fel, mint egy hagyományos konyhai törlőruha Ideális kemény felületek mosásához és törléséhez A Minky antibakteriális konyharuhák nagy sűrűségű mikroszálakból készülnek, rácsos szövettel.

1 446 Ft
egységár: 1 446,44 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5010353319457
Márka:Minky
Kiszerelés:1 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Minky mikroszálas antibakteriális hosszantartó törlőkendő ezüsttel szőtt konyha 2db 1 db Részletes leírás

Sűrű mikroszálak
Hosszabb ideig friss marad - búcsúzzon a kellemetlen szagú kendőktől!
A tartós antibakteriális védelem megakadályozza a baktériumok elszaporodását a tisztítóruhán
A rácsos szövésű szerkezet több szennyeződést vesz fel, mint egy hagyományos konyhai törlőruha
Ideális kemény felületek mosásához és törléséhez


A Minky antibakteriális konyharuhák nagy sűrűségű mikroszálakból készülnek, rácsos szövettel. Antibakteriális hatóanyagot tartalmaznak. Tökéletesek minden kemény felület mosásához és törléséhez.

Az antimikrobiális szerben lévő ezüst molekulák megakadályozzák a baktériumok szaporodását a ruhán, így a tisztítóruhák frissek és baktériumoktól mentesek maradnak. Megakadályozza a kórokozók és baktériumok terjedését tisztítás közben is. - Helló higiénia! :)



Javasoljuk, hogy kiváló minőségű fertőtlenítőszerrel használja a maximális eredmény érdekében, biztosítva, hogy a felületek is baktériumoktól mentesek legyenek.



A csomag 2 darab törlőkendőt tartalmaz.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.