Almawin Narancsolaj Tisztító koncentrátum

Almawin Narancsolaj Tisztító koncentrátum

Raktáron

Koncentráltan és higítva is használható. Koncentráltan eltávolítja a ruházaton, szőnyegpadlón és ülőgarnítúrán lévő foltokat, a rágógumit és a festékfoltokat, elgyantásodott zsírokat, cipőnyomokat a padlóról, töltő- és golyóstoll okozta foltokat, lakk- és.

5 795 Ft
egységár: 11,59 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:4019555700231
Márka:Almawin
Kiszerelés:500 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Almawin Narancsolaj Tisztító koncentrátum Részletes leírás

Koncentráltan és higítva is használható. Koncentráltan eltávolítja a ruházaton, szőnyegpadlón és ülőgarnítúrán lévő foltokat, a rágógumit és a festékfoltokat, elgyantásodott zsírokat, cipőnyomokat a padlóról, töltő- és golyóstoll okozta foltokat, lakk- és olajfestékeket, ragasztószer maradékokat, körömlakkot, gépolajat és gépzsírt, viasz és pecsétfoltokat... Megszünteti a fürdőben, Wc-ben és a szemeteskukában a kellemetlen szagokat. Rejtett helyeken célszerű próbatisztítást végezni, mert bizonyos felületeket kikezdhet.

Fontos megjegyzés! Nagy piszok és zsíroldó ereje következtében az érzékeny felületeket is megtámadhatja. Ezért különösen lakkozott, érzékeny és műanyag felületeken valamint gumialkatrészeken végezzen próbatisztítást! A textíliák színtartósságát és az anyag reagálását javasolt nem látható részen kipróbálni és foltkezelés után kimosni. Koncentrált alkalmazás esetén mindig végezzen próbatisztítást.

Hígítás: 1/2 zárókupaknyit adjunk 5l vízhez. Hígításnál tejszerűvé válik. Az erőteljes tisztítóhatás miatt az érzékeny padlófelületet felmarhatja. Lakkozott felületek, műanyagok, gumi és textíliák esetében végezzünk belső anyag-összeférhetőségi próbát! A ruhákat, foltkezelés után mossuk!

Összetevők: Citrom-citrus-terpén, cukortenzidek, alkohol, növényi kivonatok.

Almawin Narancsolaj Tisztító koncentrátum Kulcsszó

almawin narancsolaj, almawin termékek, almawin mosószer, makacs foltok eltávolítása, folteltávolító szerek

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2019. 12. 06.

  Jól tisztit és kellemes illatu

Anonim Felhasználó2018. 06. 19.

  fertőtlenít.kellemes az illata,jól tisztít.Kevés kell belőle.

Tóthné Orgován Zsuzsa2017. 11. 14.

  Hatèkony tisztìtószer, transzferàlàshoz is hasznàlhatò. Rendkìvül kellemes a-z illata.

Anonim Felhasználó2017. 11. 07.

  Sokoldalúan felhasználható, környezetbarát tisztítószer szuper illattal.

Anonim Felhasználó2017. 10. 29.

  sok oldalú termék.

Réka2016. 03. 16.

  Az illata egyszerűen fantasztikus. A tisztító hatása is szuper.

Anonim Felhasználó2015. 12. 22.

  Elsősorban transzferáláshoz vásároltam.Szombaton este vasaltam a fellépő ruhámat.Kölcsönkapott hímzett kötény volt.Észrevettem egy kb.10 cm hosszú fekete csíkot középen.Gondolkodóba estem,ezt valahogy ki kell szednem ,vissza kell adnom.Eszembe jutott az Almawin.Kipróbáltam.Először egy picit foltot hagyott,de másnap már a folt sem volt ott.A kötény nyers színében sem láttam fakulást.Biztos vagyok benne,hogy más foltoknál is fogom használni.Van is egy-két ötletem.

Manyi2015. 12. 03.

  Mert szuper!!!

Még több mutatása