Cleaneco általános tisztítószer

Cleaneco általános tisztítószer

Nincs raktáron

Alkalmas valamennyi vízálló felület tisztítására. Hatásosan és gazdaságosan eltávolítja a szennyeződéseket kőről, csempéről, linóleumról, műanyag felületekről és minden egyéb kezelt vízálló felületről.

Kosárba
EAN kód:5999885256402
Márka:Cleaneco
Kiszerelés:1 l
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Cleaneco általános tisztítószer Részletes leírás

Alkalmas valamennyi vízálló felület tisztítására. Hatásosan és gazdaságosan eltávolítja a szennyeződéseket kőről, csempéről, linóleumról, műanyag felületekről és minden egyéb kezelt vízálló felületről.Természetes narancsolaj tartalma kellemes és hosszantartó illatot biztosít, mezőgazdasági eredetű alkoholtartalmának köszönhetően csíkmentesen szárad.

Felhasználási javaslat:
Használatához szennyeződés mértékétől függően 0,5-2%-os hígítású oldatot készítünk, majd felmosó kendővel, vagy moppal töröljük át a felületet. Használata, mezőgazdasági alkohol tartalmának köszönhetően foltmentesen száradó felületet eredményez.

Felülettisztításhoz szórófejes palackba készítsünk 2%-os oldatot.

Felmoshat-tisztíthat vele:

Kezelt és kezeletlen felületű követ, járólapot,
Linóleumot,
Műgyantát,
Laminált padlót,
Parkettát,
Hajópadlót,
Márványt, gránitot, mészkövet,
Laminált, irodai bútorokat,
Kezelt, lakkozott felületű fát,
Műanyagot.

Figyelmeztetések:
Gyermekek kezébe nem kerülhet. A nyitáskor keletkező gőz permetet nem szabad belélegezni. Kerülje a szembe jutást. Ha szembe kerül, azonnal öblítse ki tiszta vízzel alaposan! Lenyelése esetén azonnal orvoshoz kell fordulni és a flakont vagy a címkét az orvosnak meg kell mutatni. Hűvös helyen állítva tárolandó.

Cleaneco általános tisztítószer Összetevők

Izopropil alkohol 5-15%, anionos felületaktív anyag <5%, nemionos felületaktív anyag <5%, vízoldható oldószer <5%, illatanyag. Színező anyagot nem tartalmaz!

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Erika2019. 10. 24.

  környezetbarát, univerzális,

Anonim Felhasználó2019. 08. 14.

  Kellemes illat van felmosáskor.

Mária2019. 06. 24.

  Jó illat, jó tisztító hatás

Vio2019. 03. 13.

  Nagyon szeretem, kevés kell belőle, gyorsan szárad, kellemes az illata, a legmakacsabb foltokat is könyedén oldja.

Vio2019. 02. 21.

  Nagyon meg vagyok elégedve, jól tisztit és környezetbarát