Oro fix vízkőoldó por 2x25g 50 g

Oro fix vízkőoldó por 2x25g 50 g

Raktáron

Oro fix vízkőoldó por 2x25g a citromsav természetes esejét használva tisztítja meg az Ön háztartási kisgépeit. Hazsnálati utasítás: Normál vízkőlerakódás esetén 1 tasak vízkőoldót öntsön kn fél liter vízbe, erős vízkőlerakódásnál 2 tasakok.

424 Ft
egységár: 8,48 Ft / g
Kosárba
EAN kód:4000869042032
Márka:Oro
Kiszerelés:50 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Oro fix vízkőoldó por 2x25g 50 g Részletes leírás

Oro fix vízkőoldó por 2x25g a citromsav természetes esejét használva tisztítja meg az Ön háztartási kisgépeit. Hazsnálati utasítás: Normál vízkőlerakódás esetén 1 tasak vízkőoldót öntsön kn fél liter vízbe, erős vízkőlerakódásnál 2 tasakok. Ezt a keveréket öntse a kávéfőző ill. vízforralótartályába, majd kapcsolja be normál programon a kávéfőzőt illetve vízforralót. (ne engede habosodni) A vízkőmentesítés után öblítse le vízzel 2-3 alkalommal megtöltve a tartályokat. Vegye figyelembe a berendezési tárgyak használati utasítását, javaslatát. Kapszulás kávéfőző esetén járjon el a gyártó ajánlása alapján. Kérjük először a azt a csomagot használja fel, amin a használati utasítás van. Összetevők: 80%citromsav, ‹5% foszfonátok

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Fekete Zoltánné2023. 10. 19.

  Hatásos volt a vízforralónknak a vízkőoldásában. Nagyon jó.