Unikén vízlágyító granulátum 1000 g

Unikén vízlágyító granulátum 1000 g

Raktáron

Vízlágyító granulátum (Nátriumklorid – NaCl min. 99, 5%, granulátum) Felhasználható: Használata különösen ajánlott nagyon kemény (21°dH vízkeménységi fok fölötti) víz esetén mosó-, és mosogatógépekben egyaránt.

365 Ft
egységár: 0,37 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999551570962
Márka:Unikén
Kiszerelés:1000 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Unikén vízlágyító granulátum 1000 g Részletes leírás

Vízlágyító granulátum (Nátriumklorid – NaCl min. 99,5%, granulátum)

Felhasználható: Használata különösen ajánlott nagyon kemény (21°dH vízkeménységi fok fölötti) víz esetén mosó-, és mosogatógépekben egyaránt.

Alkalmazás és adagolás: Vízlágyító hatásának köszönhetően, növeli a tisztítószerek hatékonyságát, továbbá a berendezések élettartamát. A sógranulátum maradéktalanul feloldódik, segít megelőzni a vízkőlerakódások kialakulását, ezáltal az edényeket csillogóvá és foltmentessé teszi. Töltse fel a mosó-, mosogatógép vízlágyító berendezését. Gondoskodjon róla, hogy a sótartályban mindig megfelelő mennyiségű sógranulátum legyen.

Tárolás: Száraz, hűvös (20°C alatti) helyen tároljuk.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

JÁNOSNÉ KISS2023. 03. 31.

A vásárló nem írt szöveges értékelést.