Winnis Zsíroldószer

Winnis Zsíroldószer

Nincs raktáron

WINNIS ZSÍROLDÓSZER Univerzális zsíroldószer, amely eltávolít minden szennyeződést a mosható felületekről. Ideális sütők, szagelszívók, grillsütők, edények, barbecue-k és még textíliákon lévő pecsétek és zsírfoltok tisztításához is.

Kosárba
EAN kód:8002295000828
Márka:Winnis
Kiszerelés:500 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Winnis Zsíroldószer Részletes leírás

WINNIS ZSÍROLDÓSZER

Univerzális zsíroldószer, amely eltávolít minden szennyeződést a mosható felületekről.
Ideális sütők, szagelszívók, grillsütők, edények, barbecue-k és még textíliákon lévő pecsétek és zsírfoltok tisztításához is.

A formula kidolgozásánál elsődleges szempont volt az allergiák lehetséges kialakulásának minimálisra csökkentése. Nikkel tesztnek alávetett termék (mérhető küszöbérték

Winnis Zsíroldószer Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:6
Csomagolási mértékegység:darab/karton
Kulcsszó:Winnis,zsíroldó,zsíroldószer,hideg zsíroldó

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2019. 03. 12.

  Kellemes illata van,jó zsíroldó

Anonim Felhasználó2018. 10. 10.

  Nem kaptam meg