Presto bútorápoló törlőkendő 36 db

Presto bútorápoló törlőkendő 36 db

Raktáron

A Presto bútorápoló nedves törlőkendő bőr felületekhez bármilyen színű természetes- és műbőr bútorok, mindennapi tisztítására szolgál. Avokádó olajjal gazdagítva – hatékony ápolást és kíméletes tisztítás nyújt.

1 085 Ft
egységár: 30,15 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5900095011484
Márka:Presto
Kiszerelés:36 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Presto bútorápoló törlőkendő 36 db Részletes leírás

A Presto bútorápoló nedves törlőkendő bőr felületekhez bármilyen színű természetes- és műbőr bútorok, mindennapi tisztítására szolgál. Avokádó olajjal gazdagítva – hatékony ápolást és kíméletes tisztítás nyújt. Összetevők: Aqua, Silicone Emulsion, Cyclopentasiloxane, Quaternium-80, Polysorbate 20, Parfum, Persea Gratissima Oil, Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone, Ethylhexyl Palmitate, C11-15 Pareth-12, PEG-20 Glyceryl Oleate, Propylene Glycol, Citric Acid, Laurylamine Dipropylenediamine, Benzisothiazolinone, Methylisothiazolinone.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.