Cycle fürdőszobai-tisztító szórófejes, citrom 500 ml

Cycle fürdőszobai-tisztító szórófejes, citrom 500 ml

Raktáron

A CYCLE Fürdőszoba-tisztító az organikus savaknak köszönhetően hatékonyan távolítja el a vízkövet és a makacs szennyeződéseket a vizesblokkban található felületekről. Csillogó tisztaságot és természetes illóolaj tartalmának köszönhetően kellemes illatot hagy maga után.

1 283 Ft
egységár: 2,57 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5999860461012
Márka:Cycle
Kiszerelés:500 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Cycle fürdőszobai-tisztító szórófejes, citrom 500 ml Részletes leírás

A CYCLE Fürdőszoba-tisztító az organikus savaknak köszönhetően hatékonyan távolítja el a vízkövet és a makacs szennyeződéseket a vizesblokkban található felületekről. Csillogó tisztaságot és természetes illóolaj tartalmának köszönhetően kellemes illatot hagy maga után. Fő hatóanyaga az ecetsav, amely biológiailag újrahasznosított forrásból származik. A palack 100% újrahasznosított műanyagból készült. 100%-ban lebomló összetevőket tartalmaz.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.