Presto fürdőszobai törlőkendő 36 db

Presto fürdőszobai törlőkendő 36 db

Nincs raktáron

Fürdőszobai törlőkendő a mosdókagylókhoz, kádakhoz, kerámialapokhoz és csapokhoz. Az aktív tisztítószer tartalmának kösznhetően hatékonyan távolítja el a szappanmaradványokat valamint az egyéb fürdőszobai szennyeződéseket.

Kosárba
EAN kód:5900095027423
Márka:Presto
Kiszerelés:36 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Presto fürdőszobai törlőkendő 36 db Részletes leírás

Fürdőszobai törlőkendő a mosdókagylókhoz, kádakhoz, kerámialapokhoz és csapokhoz. Az aktív tisztítószer tartalmának kösznhetően hatékonyan távolítja el a szappanmaradványokat valamint az egyéb fürdőszobai szennyeződéseket. Szennyeződésektől való védelem, a különleges formulának köszönhetően védőréteget hagynak a tisztított felületen. Öszzetevők:
Illatanyagok, Linalool, Tartósítószerek: benzisothiazolinone, methylisothiazolinone, laurylamine dipropylenediamine.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.