Fóliamentes szilvia 690 2 rétegű papírtörlő 6 tekercs

Fóliamentes szilvia 690 2 rétegű papírtörlő 6 tekercs

Raktáron

Fóliamentes csomagolású, környezetbarát Szilvia 6 tekercses 2 rétegű papírtörlő. Kiváló minőségű, jó nedvszívó képességű 2 rétegű konyhai papírtörlő a tradicionális magyar Szilvia márkától. A termék 100%-ban hazai feldolgozású, a gyártó cég 100% magyar tulajdonban áll.

2 817 Ft
egységár: 469,43 Ft / tekercs
Kosárba
EAN kód:5999568150355
Márka:Szilvia
Kiszerelés:6 tekercs
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Fóliamentes szilvia 690 2 rétegű papírtörlő 6 tekercs Részletes leírás

Fóliamentes csomagolású, környezetbarát Szilvia 6 tekercses 2 rétegű papírtörlő. Kiváló minőségű, jó nedvszívó képességű 2 rétegű konyhai papírtörlő a tradicionális magyar Szilvia márkától. A termék 100%-ban hazai feldolgozású, a gyártó cég 100% magyar tulajdonban áll. Egy Szilvia tekercs 115 lapból áll, így a 6 tekercses doboz ~13 tekercsnek megfelelő papírt tartalmaz (az átlagos 50 lapos tekercsekkel számolva). A feldolgozás során nem használunk illat- és festékanyagot. A papírdobozok újrahasznosított és újrahasznosítható, 100%-ban lebomló alapanyagokból készülnek. A doboz konstrukcióját úgy alakítottuk ki, hogy annak alapanyag igénye a lehető legkisebb legyen, miközben figyelmet fordítottunk arra, hogy az áru teljesen illeszkedjen a raklaphoz. Így a raklapot a lehető legjobban ki lehet használni, ami szintén csökkenti a csomagolás ökológiai lábnyomát, ráadásul a tekercsek magas lapszámának köszönhetően kevesebb papírgurigát kell használnunk egy csomaghoz.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.