York öko súroló lap 3 db

York öko súroló lap 3 db

Raktáron

Környezetbarát konyhai szivacslap. Ideális edények, evőeszközök, teflon vagy zománcozott edények mosogatására, rozsdamentes acél konyhai eszközök és edények tisztítására, indukciós főzőlap, tűzhely, rács, sütő, mikrohullámú sütő mosására...

410 Ft
egységár: 136,7 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5903355124788
Márka:York
Kiszerelés:3 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

York öko súroló lap 3 db Részletes leírás

Környezetbarát konyhai szivacslap. Ideális edények, evőeszközök, teflon vagy zománcozott edények mosogatására, rozsdamentes acél konyhai eszközök és edények tisztítására, indukciós főzőlap, tűzhely, rács, sütő, mikrohullámú sütő mosására, a tányérokon, pl. a tűzhelyen rászáradt szennyeződések eltávolítására.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.