Minky m cloth antibakteriális tisztítópárna általános kisállatos 1 db

Minky m cloth antibakteriális tisztítópárna általános kisállatos 1 db

Raktáron

Kiválóan alkalmas szegélylécek, ajtók és állateledel tálak tisztításához Erőteljes, nagy sűrűségű mikroszálak Karcolásmentes technológia Tökéletesen eltávolítja a makacs foltokat Extra tisztítóerő Az antibakteriális védelem megakadályozza a baktériumok szaporodását a párnán Felismerhető szín és minta a keresztszennyezések megakadályozására Speciális színű antibakteriális tisztítópárna.

1 343 Ft
egységár: 1 343,41 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5010353324277
Márka:Minky
Kiszerelés:1 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Minky m cloth antibakteriális tisztítópárna általános kisállatos 1 db Részletes leírás

Kiválóan alkalmas szegélylécek, ajtók és állateledel tálak tisztításához
Erőteljes, nagy sűrűségű mikroszálak
Karcolásmentes technológia
Tökéletesen eltávolítja a makacs foltokat
Extra tisztítóerő
Az antibakteriális védelem megakadályozza a baktériumok szaporodását a párnán
Felismerhető szín és minta a keresztszennyezések megakadályozására


Speciális színű antibakteriális tisztítópárna. Könnyedén megkülönböztetheti többi tisztítópárnájától, így megakadályozhatja az otthoni keresztszennyeződéseket! Kétoldalas kialakítás a hatékony és erős tisztítas érdekében. A Pet Pad-dal könnyedén elvégzheti az összes tisztítási, súrolási feladatot otthonában.



Minden párnát tartós, antibakteriális védelemmel kezelnek, amely megakadályozza a baktériumok szaporodását a párnán. Tisztítószerekkel vagy anélkül is használható a mikroszálak nagy hatékonyságú tisztítóereje miatt.



A tappancsos tisztítópárna minden tulajdonságában megegyezik az általános tisztítópárnával.



Használja nedvesen vagy szárazon. Használat után kézzel mossa, meleg szappanos vízben, hogy tiszta és friss maradjon. Nedves állapotban formázza újra, és hagyja levegőn megszáradni.



Minden párnát külön -külön varrnak, ezért a méret és az alak kissé eltérhet. Előfordulhatnak alkalmi menetvégek, ezeket egyszerűen le lehet vágni a párna sérülése nélkül.



Ne használjon öblítőt vagy fehérítőszereket, mivel ezek befolyásolhatják a párnák hatékonyságát vagy színek kifakulását okozhatják. Az első használat előtt tesztelje tisztítószerét nem feltűnő felületen.



A csomag 1 darab tisztítópárnát tartalmaz.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.