Minky m cloth+tisztítópárna szett fürdőszoba 1 db

Minky m cloth+tisztítópárna szett fürdőszoba 1 db

Raktáron

1 darab Fürdőszobai Tisztítópárna és 1 darab Fürdőszobai Tisztítópárna Mini Erőteljes, nagy sűrűségű mikroszálak Karcolásmentes technológia Kiválóan alkalmas a legtöbb felület tisztítására Tökéletesen eltávolítja a makacs foltokat Extra tisztítóerő Az antibakteriális védelem megakadályozza a baktériumok szaporodását a párnán Felismerhető szín és minta a keresztszennyezések megakadályozására M Cloth Antibakteriális Tisztítópárna kétoldalas kialakítású a hatékony és erős tisztítas érdekében.

1 718 Ft
egységár: 1 717,9 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5010353324420
Márka:Minky
Kiszerelés:1 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Minky m cloth+tisztítópárna szett fürdőszoba 1 db Részletes leírás

1 darab Fürdőszobai Tisztítópárna és 1 darab Fürdőszobai Tisztítópárna Mini
Erőteljes, nagy sűrűségű mikroszálak
Karcolásmentes technológia
Kiválóan alkalmas a legtöbb felület tisztítására
Tökéletesen eltávolítja a makacs foltokat
Extra tisztítóerő
Az antibakteriális védelem megakadályozza a baktériumok szaporodását a párnán
Felismerhető szín és minta a keresztszennyezések megakadályozására


M Cloth Antibakteriális Tisztítópárna kétoldalas kialakítású a hatékony és erős tisztítas érdekében. Könnyedén elvégzheti vele az összes tisztítási, súrolási feladatot otthonában.

Minden párnát tartós, antibakteriális védelemmel látnak el, amely megakadályozza a baktériumok szaporodását a párnán és a takarítás közben is.

Használja nedvesen vagy szárazon. Használat után kézzel mossa, meleg szappanos vízben, hogy tiszta és friss maradjon. Nedves állapotban formázza újra, és hagyja levegőn megszáradni.

Minden párnát külön -külön varrnak, ezért a méret és az alak kissé eltérhet. Előfordulhatnak menetvégek, ezeket egyszerűen le lehet vágni a párna sérülése nélkül.



Fontos: Ne használjon öblítőt vagy fehérítőszereket, mivel ezek befolyásolhatják a párnák hatékonyságát vagy színek kifakulását okozhatják. Az első használat előtt tesztelje tisztítószerét nem feltűnő felületen.



A csomag 1 darab tisztítópárnát és 1 darab mini tisztítópárnát tartalmaz.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.