Attitude Hipoallergén vegán  folttisztító 475 ml

Attitude Hipoallergén vegán folttisztító 475 ml

Raktáron

Kíméletlen a foltokkal szemben.

2 234 Ft
egységár: 2 234 Ft / db
Kosárba
EAN kód:626232525502
Márka:Attitude
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Attitude Hipoallergén vegán folttisztító 475 ml Részletes leírás

Természetes és hatékony eszköz a makacs foltok eltávolítására fehér és színes anyagokról. Minden hőmérsékleten működik. Hipoallergén, kizárólag növényi és ásványi összetevőkből készült. Parabén- és káros tartósítószer-mentes, friss, természetes citrus aromával. Kíméletlen a foltokkal szemben, figyelmes Önre és a környezetre. Csak permetezzen, várjon és mosson!

Használat: Ellenőrizze a ruhadarab címkéjén a speciális utasításokat. Permetezzen közvetlenül a foltra. Dörzsölje be a mosószert és várjon 1-5 percet a szennyezettség mértékétől függően. Mossa le mosószerrel. Ne hagyja, hogy a ruha megszáradjon. Tartsa távol gyermekektől!

Összetevők (INCI): Propándiol (5% -15%), <5% Növényi nemionos felületaktív anyagok (Caprylyl Glucoside, Myristyl Glucoside, Lauryl Glucoside), Nátrium-citrát (<5%), Nátrium-glükonát (<5%), Nátrium-iminodiszukcinát <5%), Illatanyag (természetes aroma) (<5%), <5% Enzimek (proteáz), Aqua (víz) (> 30%).

Attitude Hipoallergén vegán folttisztító 475 ml Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:475
Csomagolási mértékegység:ml

Attitude Hipoallergén vegán folttisztító 475 ml Összetevők

Természetes eredetű összetevőkkel , Hipoallergén, Környezetkímélő, biológiailag lebomló

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.