Naturcleaning Sensitive Illat - és allergénmentes mosógél

Naturcleaning Sensitive Illat - és allergénmentes mosógél

Raktáron

Speciális termékcsalád allergiában szenvedőknek. Green Brand díjas márka. .

8 353 Ft
egységár: 8 352,6 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999567268211
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Naturcleaning Sensitive Illat - és allergénmentes mosógél Részletes leírás

Naturcleaning Sensitive Illat és Allergénmentes Mosógél - 4000 ml

Jellemzői:
-Környezettudatos, bőrkímélő mosószer
-Természetesen hatékony
-Növényi összetevők
-Illat és allergénmentes
-Allergiában szenvedőknek
- Alacsony hőfokon is hatékony
- Színes és fehér ruhákhoz
-Gépi és kézi mosáshoz egyaránt alkalmazható
-Mosható és bambusz pelenkákhoz is kiváló
-foszfátmentes, klórmentes, parabénmentes, állatkísérlet mentes, pálmaolaj mentes, vegán
-Biológiailag lebomló
-Gazdaságosan adagolható
-Puha törülközők, bársonyos ruhák
-Magyar termék
-Újratölthető flakon

A Naturcleaning Sensitive Illat és allergénmentes termékek használatával nem csak megelőzhetjük de akár teljesen megszüntethetjük a tisztítószerek okozta allergiás tüneteket.
A Naturcleaning Sensitive termékek foszfátmentes, klórmentes, parabénmentes, állatkísérlet mentes, pálmaolaj mentes, vegán, természetes összetevőkből készült (kukoricaolaj, kókuszolaj). Nem tartalmaz színező és illatanyagokat. Nem tartalmaz maró irritáló anyagot, nem okoz bőrkiütést, viszketést, allergiát. Alacsony hőfokon is eltávolítja a foltokat. Könnyen öblíthető, nem marad tisztítószer a ruhában. Kímélő a textíliához. Bambusz pelenkák mosásához is megfelelő.
Allergiában szenvedőknek, kismamáknak és kisgyermekes családoknak kifejezetten ajánljuk!
Természetes növényi eredetű összetételének köszönhetően nem szennyezi a környezetet. Nem terheli élővizeinket, hiszen biológiailag teljesen lebomlik.

Összetevők:
Anionos felületaktív anyag 5% vagy ennél több, de 15%-nál kevesebb(biológiai lebontahtóság >90%), amfoter felületaktív anyag 5%-nál kevesebb, tartósítószer (Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol)

Tárolás: +5 oC feletti hőmérsékleten.

Figyelmeztetések
Súlyos szemirritációt okoz! Gyermekektől elzárva tartandó! SZEMBE KERÜLÉS ESETÉN: több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetben a kontaklencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható, az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: orvosi ellátást kell kérni! A használatot követően a kezet alaposan meg kell mosni!


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.