Herbow bambino 2in1 mosóparfüm öblítő koncentrátum zöld liget 200 ml

Herbow bambino 2in1 mosóparfüm öblítő koncentrátum zöld liget 200 ml

Raktáron

Textilöblítő-koncentrátum növényi eredetű összetevőkkel. Az érzékeny bőrű és allergiára hajlamos kisbabák, gyermekek és felnőttek ruháinak öblítésére kifejlesztett bőrkímélő szuperkoncentrátum, melyből már nagyon kis mennyiség is elegendő, így rendkívül gazdaságos.

1 744 Ft
egységár: 8,72 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5999567513755
Márka:Herbow
Kiszerelés:200 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Herbow bambino 2in1 mosóparfüm öblítő koncentrátum zöld liget 200 ml Részletes leírás

Textilöblítő-koncentrátum növényi eredetű összetevőkkel.
Az érzékeny bőrű és allergiára hajlamos kisbabák, gyermekek és felnőttek ruháinak öblítésére kifejlesztett bőrkímélő szuperkoncentrátum, melyből már nagyon
kis mennyiség is elegendő, így rendkívül gazdaságos. Növényi eredetű textil kondicionálószert tartalmaz, amely biológiailag lebomló, a bőrrel kíméletes módon varázsolja puhává, illatossá és lágy tapintásúvá a textíliákat! Természetazonos olajok keverékéből készült illatanyaggal hosszantartó, kellemes illatot biztosít.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.