Pure mosóparfüm azure 100 ml

Pure mosóparfüm azure 100 ml

Nincs raktáron

Öblítő helyett használható ruhaillatosító vegán mosóparfüm. Allergén mentes, Állatkísérlet mentes, Tartósítószer mentes. Az Azure mosóparfüm egy felejtehetetlen, csodálatos illatkompozíció. Illata érzéki és fényűző.

Kosárba
EAN kód:5999886865498
Márka:Pure
Kiszerelés:100 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Pure mosóparfüm azure 100 ml Részletes leírás

Öblítő helyett használható ruhaillatosító vegán mosóparfüm. Allergén mentes, Állatkísérlet mentes, Tartósítószer mentes.

Az Azure mosóparfüm egy felejtehetetlen, csodálatos illatkompozíció.

Illata érzéki és fényűző. Tartós illatot eredményez, miközben felejthetetlen nyomot hagy maga után. Ezt az illatot kifejezetten azoknak találtuk ki, akik szeretik a finom, kellemes virágillatot. Pár ml elegendő 1 mosáshoz ami hosszan tartó, intenzív, friss illatot kölcsönöz ruháidnak, mely napokig érezhető.

A mosóparfümöt a környezetbarát mosáshoz ajánljuk, mivel a környezetbarát mosószerek mint a mosódió vagy a mosószóda nem adnak illatot a ruháknak. A mosóparfüm Természetes illóolajat és oldódást segítő anyagot tartalmaz, ezáltal kellemes illatot kölcsönöz a ruháknak. Bio mosáshoz ajánljuk!

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.