Herbow mosószóda 850 g

Herbow mosószóda 850 g

Raktáron

Könnyen és gyorsan biológiai úton lebomló, környezetbarát öko tisztítószer. A mosószóda közel olyan kíméletes környezeti szempontból, mint a mosódió. Előnye, hogy gyártása során nem keletkezik a környezetre ártalmas melléktermék.

1 731 Ft
egységár: 2,04 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999567510709
Márka:Herbow
Kiszerelés:850 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Herbow mosószóda 850 g Részletes leírás

Könnyen és gyorsan biológiai úton lebomló, környezetbarát öko tisztítószer.

A mosószóda közel olyan kíméletes környezeti szempontból, mint a mosódió. Előnye, hogy gyártása során nem keletkezik a környezetre ártalmas melléktermék. Segítséget nyújt az erősen szennyezett textilek, munkaruhák, konyhai törlőkendők, asztalterítők, ágyneműk, fehérneműk, megtisztításában. Higiénikus tisztaságot nyújt és megszünteti a kellemetlen szagokat. A mosogató- és tisztítószerek adalékaként növeli azok tisztító erejét.
Vízlágyító, zsíroldó és tisztító hatása már viszonylag kis mennyiség esetén is jelentős. Alkalmazása:
A mosás hatékonyságának növelésére: 1 evőkanál (10g) mosószódát tegyen a mosógép mosószeradagoló rekeszébe 5kg-os mosás esetén, a mosószert adagolja a szokásos módon. Ne használjuk gyapjú és selyem mosásához. Összetevő: nátrium-karbonát,(EINECS szám: 207-838-8), mosódió őrlemény

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.