Ecoegg mosótojás utántöltő 210 mosás tavaszi virág 1 db

Ecoegg mosótojás utántöltő 210 mosás tavaszi virág 1 db

Nincs raktáron

Szeretnél környezetbarát módon és vegyszermentesen mosni? Ecoegg mosótojás a jelenleg leggazdaságosabb bio mosási lehetőség. Egy vegyszermentes és körnzeyetbarát mosás kevesebb mint 12, 50 Ft-ba kerül (kiszereléstől függően)Az Angol Ekcéma Szövetség és független laboratoriumok által bevizsgált termék.

Kosárba
EAN kód:609613813160
Márka:Ecoegg
Kiszerelés:1 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Ecoegg mosótojás utántöltő 210 mosás tavaszi virág 1 db Részletes leírás

Szeretnél környezetbarát módon és vegyszermentesen mosni?Ecoegg mosótojás a jelenleg leggazdaságosabb bio mosási lehetőség.Egy vegyszermentes és körnzeyetbarát mosás kevesebb mint 12,50 Ft-ba kerül (kiszereléstől függően)Az Angol Ekcéma Szövetség és független laboratoriumok által bevizsgált termék.Nem irritálja a bőrt, és maradéktalanul kimosódik a textilből, ezért ekcéma problémákkal küzdő gyerekeknek és felnőtteknek igen ajánlott.Hipoallergén – nem tartalmaz semmilyen káros összetevőt (kemikáliát, kőolaj származékot, optimalizáló adalékanyagot, fehérítőszereket)Felnőtt és gyermek ruhák mosásához egyaránt kiválóan alkalmas.Az Ecoegg mosótojás külső burkolata 100%-ban újrahasznosított, rugalmas gumiból készült, amely nem tesz kárt a mosógéped dobjában.Kiszerelés: 54/210/720 mosásra elegendő ásványi és tisztítószer golyócskákEgy átlagos család3 havi adagja az 54 mosásos,1 éves adagja a 210 mosásos és3 éves adagja a 720 mosásos kiszerelés.Az Ecoegg mosótojás, tudományosan kifejlesztett, szabadalmaztatott tisztítógolyókat tartalmaz.2 féle tisztítógolyó van a mosótojásban:Sötét színű: egy kristályos ásványi anyag (turmalin), ez segíti a szennyeződés eltávolítását a textilszálak közül.Fehér színű: mosószóda alapú tisztítóanyagból álló golyók. Ezek ionizálják a vízben található oxigénmolekulákat, így azok a textilszálak közé tudnak hatolni, ezzel a módszerrel távolítják el a textilszálak közül a szennyeződést. A mosás a színek kifakítása/károsítása nélkül történik.A kétfajta golyó együttes használatával érhető el a legjobb mosási eredmény, melyet tudományos vizsgálatok igazolnak.Használata rendkívül egyszerű: helyezd a golyókat az Ecoegg mosótojásba és helyezd a tojást a mosógéped dobjába.Öblítő használatára nincs szükség, ugyanis az ionizált oxigénmolekulák megemelik a víz PH értékét, vagyis vízlágyító hatása van.Alacsony hőfokon is hatékonyan használható.Színes és fehér ruhákhoz illetve ‘kényes’ textíliákhoz egyaránt használható.Max. 60 fokon használd! Ruhák kifőzéséhez ne használdMosási tippek:Ne tömbd meg a mosógép dobját, hogy a mosótojás kényelmesen mozoghasson a mosás során.Ha illatot szeretnél a mosott ruhához adni, használd az Ecoegg Öblítőt.Az Ecoegg első használata előtt érdemes a mosógépet alaposan kitisztítani, egy 90 fokos tisztító mosás (+ ecet) segítségével vagy az Ecoegg Mosógéptisztító tablettával.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.