Ecoegg mosótojás utántöltő 50 mosás lágy tavasz turmalin golyóval 1 db

Raktáron

Ecoegg utántöltő 50 mosáshoz, melynek tömörített, környezetbarát mosószert tartalmazó mosószergolyócskái 50 mosásra elegendőek, heti 4-5 mosással számolva ez kb egy havi adag. Érzékeny bőrűeknek is javasolt, mert nem tartalmaz kőolajszármazékot, optimalizáló adalékanyagot és fehérítőket.

2 446 Ft
egységár: 2 445,56 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5060558050112
Márka:Ecoegg
Kiszerelés:1 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Ecoegg mosótojás utántöltő 50 mosás lágy tavasz turmalin golyóval 1 db Részletes leírás

Ecoegg utántöltő 50 mosáshoz, melynek tömörített, környezetbarát mosószert tartalmazó mosószergolyócskái 50 mosásra elegendőek, heti 4-5 mosással számolva ez kb egy havi adag. Érzékeny bőrűeknek is javasolt, mert nem tartalmaz kőolajszármazékot, optimalizáló adalékanyagot és fehérítőket. 30-60 fokon hatékonyan tisztít, színes és fehér ruhákhoz is használható.



Környezetbarát mosószer golyókba tömörítve
50 mosáshoz
Színes és fehér ruhákhoz is
Érzékeny bőrűek is használhatják
Egyszerű használat


Összetevők: Sodium C14-16, Olefin, Sulfonate, Sodium Carbonate, Calcium Carbonate, Sodium bicarbonate, Emulsifier, Sodium metasilicate, Sodium citrate, Cellulose gum, Fragence

2 csomag fehér mosógolyócska és 1 csomag turmalin golyócska található benne. A csomag 50 mosásra elegendő kiszerelést tartalmaz. A gyártó javasolja az elhasználódott golyócskákat teljesen lecserélni az újakra, így támogatva a folyamatos magas fokú hatékonyságot.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.