Csepke Baby Öblítő Kamilla Illat 3M+

Csepke Baby Öblítő Kamilla Illat 3M+

Raktáron

A csecsemő bőre sokkal érzékenyebb, védekező képessége gyengébb, mint a felnőtteké, ezért fontos odafigyelni, hogy mivel mosod a ruháit. A CSEPKE BABY termékcsaládot úgy alkottuk meg, hogy a legérzékenyebb bababőrnek is biztonságos legyen.

1 844 Ft
egységár: 1,84 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5999885046010
Márka:Csepke Baby
Kiszerelés:1000 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Csepke Baby Öblítő Kamilla Illat 3M+ Részletes leírás

A csecsemő bőre sokkal érzékenyebb, védekező képessége gyengébb, mint a felnőtteké, ezért fontos odafigyelni, hogy mivel mosod a ruháit. A CSEPKE BABY termékcsaládot úgy alkottuk meg, hogy a legérzékenyebb bababőrnek is biztonságos legyen. Az ideális mosószer nem tartalmaz maró, irritáló anyagot, nem okoz bőrkiütést, viszketést, allergiát. Alacsony hőfokon is eltávolítja a foltokat. Könnyen öblíthető, nem marad tisztítószer a ruhában. Kímélő a textíliához. Az újszülöttek ruháinak mosásához a 0+ jellel ellátott allergénmentes és illatmentes Csepke Baby mosógélt és öblitőt javasoljuk.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.