Dr.beckmann eco színvédő kendő 22 db

Dr.beckmann eco színvédő kendő 22 db

Raktáron

Fenntartható megoldás a színek védelmében, 100%-ban növényi alapanyagból készült, biológiailag lebomló kendő, Újrafeldolgozott papír csomagolás, 100% hatékonyság, 0% felesleges kemikáliát. Előállítása fenntartható módon történik , MADE IN GREEN (OEKO-TEX®) minősítéssel rendelkezik, Rövid mosási programmal és alacsony hőfokon is használható, 22 kendő.

994 Ft
egységár: 45,19 Ft / db
Kosárba
EAN kód:4008455064512
Márka:Dr Beckmann
Kiszerelés:22 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Dr.beckmann eco színvédő kendő 22 db Részletes leírás

Fenntartható megoldás a színek védelmében, 100%-ban növényi alapanyagból készült, biológiailag lebomló kendő, Újrafeldolgozott papír csomagolás, 100% hatékonyság, 0% felesleges kemikáliát. Előállítása fenntartható módon történik ,MADE IN GREEN (OEKO-TEX®) minősítéssel rendelkezik, Rövid mosási programmal és alacsony hőfokon is használható,22 kendő.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.