Naturcleaning Citromfű olajos Mosogatószer koncentrátum

Naturcleaning Citromfű olajos Mosogatószer koncentrátum

Raktáron

A Naturcleaning termékcsalád a természet erejét használja termékeihez. Alapanyagai biológiailag lebomlóak, növényi és ásványi anyagai segítségével lesznek az edények valóban tiszták.  .

1 612 Ft
egységár: 1 612,25 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999567269928
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Naturcleaning Citromfű olajos Mosogatószer koncentrátum Részletes leírás

Naturcleaning Citromfű olajos Mosogatószer koncentrátum - 500ml

VEGÁN-nem tartalmaz állati eredetű anyagokat. Biológiailag lebomló növényi és ásványi alapanyagok erejét használja, hogy az edények ragyogóan tisták legyenek. A citromfű olaj felvidít, élénkít és energizál.

Összetevők:
Anionos felületaktív anyag 5% vagy ennél több, de 15%-nál kevesebb(biológiai lebonthatóság>90%), amfoter felületaktív anyag 5%-nál kevesebb, tartósítószer (Phenoxyethanol, Caprylyl, Glycol), citromfő olaj(Citral-ezt az összetevőt az olaj természetes módon tartalmazza!) Allergiás bőrreakciót válthat ki!

Használata:
Tegyen egy kis mennyiséget (kb 1 tk. 5 l  vízhez) a meleg vagy forró mosogatóvízbe. Erős szennyeződések, vagy nagyon zsíros edények esetén, a dózis növelhető.

Tárolás:
+5 °C feletti hőmérsékleten.

Figyelmeztetés
Súlyos szemirritációt okoz! Gyermekektől elzárva tartandó! SZEMBE KERÜLÉS esetén: Több percig tartó óvatos öblítés vízzel. Adott esetbena kontaktlencsék eltávolítása, ha könnyen megoldható. Az öblítés folytatása. Ha a szemirritáció nem múlik el: orvosi ellátást kell kérni. A használatot követően a kezet alaposan meg kell mosni! Citral-t tartalmaz! Allergiás bőrreakciót válthat ki.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

N. H.2023. 11. 30.

  Sokkal dragabb mint más webáruházban.