Sodasan ÖKO mosogatógép mosogatópor

Sodasan ÖKO mosogatógép mosogatópor

Nincs raktáron

Összetevők: 30% szilikát (eltávolítja az ételmaradékokat és oldja a zsírt), 10-30% percarbonat (eltávolítja a makacs foltokat), 5-10% polyapargat, 5-10% citrát (lágyítja a vizet). A SODASAN mosogatóporral környezetkímélő módon tudja most megtisztíta.

Kosárba
EAN kód:4019886000246
Márka:Sodasan
Kiszerelés:1000 g
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Sodasan ÖKO mosogatógép mosogatópor Részletes leírás

Összetevők: 30% szilikát (eltávolítja az ételmaradékokat és oldja a zsírt), 10-30% percarbonat (eltávolítja a makacs foltokat), 5-10% polyapargat, 5-10% citrát (lágyítja a vizet).

A SODASAN mosogatóporral környezetkímélő módon tudja most megtisztítani edényeit a mosogatógépében. Természetesen mindeközben a mosogatópor alaposan tisztít és tökéletes csillogást ad. A SODASAN mosogatópor nem tartalmaz semmilyen enzimet és teljes mértékben foszfát- és klórmentes. Minden mosogatógéphez alkalmas.

Ajánlott mennyiség: 15g egy mosogatáshoz

Kiadósság: 1kg 66 mosogatáshoz

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.