Cc Vert öko mosógatószer koncentrátum citrom-bazsalikom 1500 ml

Cc Vert öko mosógatószer koncentrátum citrom-bazsalikom 1500 ml

Nincs raktáron

Öko-barát mosogatószer koncentrátum, kézi mosogatáshoz.

Kosárba
EAN kód:8015194516895
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Cc Vert öko mosógatószer koncentrátum citrom-bazsalikom 1500 ml Részletes leírás

ChanteClair Vert Öko Mosogatószer Koncentrátum Utántöltő Citrom és Bazsalikom 

Öko-barát mosogatószer koncentrátum. Csak kézi mosogatáshoz. Bőrkímélő hatásának köszönhetően a rendszeres mosogatás alkalmával sem rongálja és szárítja a kézbőrt. Hatékonyan távolítja el a legmakacsabb zsír-és olaj lerakódásokat, így az esetek többségében egyéb súroló sem szükséges. Nem hagy foltot.  

A Chanteclair Vert Öko – Bio termékek 100%-ban növényi eredetű összetevőkből készülnek. Bőrgyógyászatilag tesztelt termékek és megfelelnek a legszigorúbb előírásoknak is. Hipoallergén összetételüknek köszönhetően csökkentik az allergiás reakciókat ezért az érzékenyebb bőrűek is alkalmazhatják. Semmi hozzáadott parfüm csak Illóolajok, melyek még értékesebbé teszik ezeket a Bio Háztartási Termékeket.   A Chanteclair Vert Öko termékeket nem tesztelik állatokon! 

 

 
  

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.