Larbre Vert mosogatószer érzékeny bőrre utántöltő 1000 ml

Larbre Vert mosogatószer érzékeny bőrre utántöltő 1000 ml

Nincs raktáron

A L’Arbre Vert termékcsalád tagjára jellemző, hogy az alapanyagok kiválasztásánál a növényi eredetű összetevőket részesíti előnyben. Az SCCNFP ajánlása szerint és kifejlesztett L'Arbre Vert termék minden olyan anyagtól mentes, mely felelős az allergiás bőrért.

Kosárba
EAN kód:3450601036996
Márka:LArbre Vert
Kiszerelés:1000 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Larbre Vert mosogatószer érzékeny bőrre utántöltő 1000 ml Részletes leírás

A L’Arbre Vert termékcsalád tagjára jellemző, hogy az alapanyagok kiválasztásánál a növényi eredetű összetevőket részesíti előnyben. Az SCCNFP ajánlása szerint és kifejlesztett L'Arbre Vert termék minden olyan anyagtól mentes, mely felelős az allergiás bőrért. Hypoallergén, állatokon nem tesztelt formula, mely minimalizálja az allergia kockázatát, miközben tiszteletben tartja a legérzékenyebb bőrtípust is. Színezék és izotiazolinon (M.I.T) mentes termék, kompatibilis a szeptikus tartályokkal. A csomagolás 100%-ban újrahasznosítható. Az ARCAA allergológusai által jóváhagyva. Hypoallergén koncentrátum, kifejezetten érzékeny bőrre kifejlesztve. A növényi alapú formulának köszönhetően a zsír belsejébe jutva gyorsan oldja fel a szennyeződést. Praktikus, visszazárható utántöltő csomagolás, mellyel 65%-kal kevesebb műanyag hulladék keletkezik 2 db 500 ml-es flakonhoz képest! A hatékony mosogatás nem igényli a magas fokú habzást, de az edények előáztatása leegyszerűsíti a szennyeződés eltávolítását. Lehetőség szerint ne vízsugár alatt mosogasson, hanem engedjen vizet a mosogatóba tálcába.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.