Sodasan öko folyékony mosogatószer gránátalma 500 ml

Sodasan öko folyékony mosogatószer gránátalma 500 ml

Nincs raktáron

Természetes, csak növényi alapú, gazdaságos és kivételes zsíroldó hatással bíró folyékony mosogatószer a gránátalma illatával. A termék dermatológiailag tesztelt, nem tartalmaz mesterséges színezőanyagot, sem tartósítószert, enzim- és géntechnika mentes.

Kosárba
EAN kód:4019886022569
Márka:Sodasan
Kiszerelés:500 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Sodasan öko folyékony mosogatószer gránátalma 500 ml Részletes leírás

Természetes, csak növényi alapú, gazdaságos és kivételes zsíroldó hatással bíró folyékony mosogatószer a gránátalma illatával. A termék dermatológiailag tesztelt, nem tartalmaz mesterséges színezőanyagot, sem tartósítószert, enzim- és géntechnika mentes. A mosogatószer nagyon érzékeny edények, mint a kristály, ezüst evőeszközök és finom porcelán kézi mosogatására is alkalmas.
Tárolás: Száraz, hűvös helyen tartandó!
Összetétel: > 30% víz, 5-15% nemionos tenzid (cukortenzid), anionos tenzid (kókuzszsíralkoholszulfát)

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.