Winnis Mosogatószer koncentrátum

Winnis Mosogatószer koncentrátum

Nincs raktáron

WINNIS MOSOGATÓSZER KONCENTRÁTUM - Aloe Vera Környezetkímélő koncentrált folyékony mosogatószer. A természetes formulája alaposan tisztít és zsírtalanít mindenféle típusú edényt. A termékben található, felületaktív anyagok biológiailag könnyen, gyorsan és teljesen lebonthatók.

Kosárba
EAN kód:8002295060785
Márka:Winnis
Kiszerelés:500 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Winnis Mosogatószer koncentrátum Részletes leírás

WINNIS MOSOGATÓSZER KONCENTRÁTUM - Aloe Vera

Környezetkímélő koncentrált folyékony mosogatószer. A természetes formulája alaposan tisztít és zsírtalanít mindenféle típusú edényt.
A termékben található, felületaktív anyagok biológiailag könnyen, gyorsan és teljesen lebonthatók. A növényi eredetüknek köszönhetően a víz mikroorganizmusai azokat természetes anyagokká alakítják át.

Hipoallergén - a formula kidolgozásánál elsődleges szempont volt az allergiák lehetséges kialakulásának minimálisra csökkentése.
Foszfort nem tartalmaz. Teljesen újrahasznosítható csomagolás.

Adagolás
1 kiskanál (2 - 3 ml) 5 liter meleg vízbe. Oszlassa el a terméket, mielőtt az edényeket belehelyezi.

Winnis Mosogatószer koncentrátum Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:8
Csomagolási mértékegység:darab/karton

Winnis Mosogatószer koncentrátum Kulcsszó

Winnis mosogatószer,winnis,mosogatószer koncentrátum,mosogatószer

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2018. 11. 11.

  Nagyon gazdaságos, jó hatásfokú. Nagy előnye, hogy nem károsítja a környezetet sem a töltet, sem a csomagolás. Az, hogy mennyire hipoallergén, csak hosszabb használat során derül ki, de remélem, ezen a téren is beválik.

Tibetti2014. 12. 12.

  a kezem bőre nem lett száraz, remélem, hosszabb használat után sem lesz az és az illata nem édeskés.