Minky liquid dishjet szivacs mosogatószer adagolóval 1 db

Minky liquid dishjet szivacs mosogatószer adagolóval 1 db

Nincs raktáron

Könnyen tölthető nyél Cserélhető fej Prémium minőségű habból és kemény szálakból készült szivacs Nagy teljesítményű súrolóerő Könnyen eltávolítja a zsírt és a szennyeződéseket Megbirkózik a nehezen elérhető helyekkel A Minky Dishjet Liquid kettős súrolóerő kombinációja segít abban, hogy pillanatok alatt tiszta tányérokat kapjon! A hosszú, vékony nyél folyékony mosogatószerrel tölthető.

Kosárba
EAN kód:5010353321689
Márka:Minky
Kiszerelés:1 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Minky liquid dishjet szivacs mosogatószer adagolóval 1 db Részletes leírás

Könnyen tölthető nyél
Cserélhető fej
Prémium minőségű habból és kemény szálakból készült szivacs
Nagy teljesítményű súrolóerő
Könnyen eltávolítja a zsírt és a szennyeződéseket
Megbirkózik a nehezen elérhető helyekkel


A Minky Dishjet Liquid kettős súrolóerő kombinációja segít abban, hogy pillanatok alatt tiszta tányérokat kapjon!A hosszú, vékony nyél folyékony mosogatószerrel tölthető. Tökéletes a csészék és poharak tisztításához. A nagy hatékonyságú súroló lehetővé teszi az égett és zsíros szennyeződések könnyű eltávolítását is.A csomag 1 darab tölthető nyelet és 1 darab szivacsot tartalmaz.

A termékhez 3 darabos Minky Liquid Dishjet szivacs utántöltő csomag is kapható.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.