Cleaneco organikus felmosószer green tea herbal illat 1000 ml

Cleaneco organikus felmosószer green tea herbal illat 1000 ml

Nincs raktáron

Vegán, hypoallergén, állatokon nem tesztelt , napenergiaval gyártott termék. A cleaneco organkus felmosószer alkalmas valamennyi vízálló felület tiszttítására, hatékonyan és könnyen távolítja el a szennyeződéseket kőről , csempéről, linóleumról, műanyag felületekről.

Kosárba
EAN kód:5999565901585
Márka:Cleaneco
Kiszerelés:1000 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Cleaneco organikus felmosószer green tea herbal illat 1000 ml Részletes leírás

Vegán, hypoallergén, állatokon nem tesztelt , napenergiaval gyártott termék.A cleaneco organkus felmosószer alkalmas valamennyi vízálló felület tiszttítására, hatékonyan és könnyen távolítja el a szennyeződéseket kőről , csempéről, linóleumról, műanyag felületekről. Mezőgazdasági eredetű alkoholtartalmának köszönhetően használatával magas fényű, csíkmentes felületet érhetünk el. A hozzáadott herba green tea illat kellemes, hosszantartó illatot nyújt. Összetevők: Alkohol 5-15 % anionos felületaktív anyag < 5% nemoinos felületaktív anyag < 5%, vízoldható oldószer < 5%, illatanyag. Szinezőanyagot nem tartalmaz.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.