Cycle wc-tisztító hab levendula-menta 500 ml

Raktáron

Instant habos tisztaság érintés nélkül az innovatív technológiára épülő WC- tisztító habbal. A takarítás így kényelmesebb és gyorsabb lesz, mint valaha, a végeredmény pedig téged is meg fog győzni! ? A szórófej fellel lefelé is használható ? A hab jól megtapad a függőleges felületen is ? Újrahasználható szórófej és utántölthető palack ÖSSZETEVŐK: újrahasznosított ecetsav és egyéb szerves savak: 5%, citromsav, levendula illóolaj, menta illóolaj, újrahasznosított víz.

1 010 Ft
egységár: 2,02 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5999571740666
Márka:Cycle
Kiszerelés:500 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Cycle wc-tisztító hab levendula-menta 500 ml Részletes leírás

Instant habos tisztaság érintés nélkül az innovatív technológiára épülő WC- tisztító habbal. A takarítás így kényelmesebb és gyorsabb lesz, mint valaha, a végeredmény pedig téged is meg fog győzni!

?A szórófej fellel lefelé is használható
?A hab jól megtapad a függőleges felületen is
?Újrahasználható szórófej és utántölthető palack
ÖSSZETEVŐK:
újrahasznosított ecetsav és egyéb szerves savak: 5%, citromsav, levendula illóolaj, menta illóolaj, újrahasznosított víz

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.