Biomenü Bio Spirulina Tabletta

Biomenü Bio Spirulina Tabletta

Raktáron

Rohanó világunkban, amikor az emberiség többsége egészségtelenül táplálkozik, a spirulina alga képviseli a tökéletes élelmiszert, amely szinte minden olyan értékes tápanyagot tartalmaz, ami az egészséges élethez szükség van, de a modern élelmiszeripar megfoszt bennünket tőle.

3 292 Ft
egységár: 26,34 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999886305253
Márka:BioMenü
Kiszerelés:125 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Biomenü Bio Spirulina Tabletta Részletes leírás

Rohanó világunkban, amikor az emberiség többsége egészségtelenül táplálkozik, a spirulina alga képviseli a tökéletes élelmiszert, amely szinte minden olyan értékes tápanyagot tartalmaz, ami az egészséges élethez szükség van, de a modern élelmiszeripar megfoszt bennünket tőle.



Spirulina egy édesvízi kék-zöld mikro alga. Fotoszintézis által sokszorozza meg magát, ahogy a fényből energiát készít. Ennek a terméke a klorofill, az az anyag, ami zölddé teszi a növényeket. Egy másik pigment a Spirulinában a Phycocyanin.

Az alga kifogástalan összetételű tápanyag, tartalmaz többféle vitamint, aminosavat, enzimet, ásványi anyagot, és karotinokat.

A spirulina gazdag fehérjékben, 100 g spirulinában 60-70 g fehérje van, ez háromszor több mint ugyanekkora mennyiségű disznóhúsban, kétszer több mint a marhahúsban és a halban és 50%-al több mint a szójababban. A spirulina sejteket könnyedén feldolgozza az emberi szervezet, a felszívódási arány eléri a 65-80% -t, míg például a szójababok sejtjei a szervezetben csak 40%-ban kerülnek be.

A spirulina 18 féle aminosavat is tartalmaz, amelyek szükségesek az emberi szervezet számára, közülük 8 fajta nem bomlik fel a szervezetben.

A spirulina rengeteg ásványi anyagot, nyomelemet tartalmaz, többek között például, vasat is, kalciumot, nátriumot, káliumot, rezet, mangánt, magnéziumot, cinket, foszfort, szeléniumot, sokfajta vitamint, nukleinsavat, V-linolénsavat, cholin-esterozát, kék-algint, poliozát, mannitolt, klorofilt, fenolt, enzimeket és más hatóanyagokat.

A spirulina nagy vastartalommal és B12-es vitamin-tartalommal rendelkezik. 10 g spirulina porban annyi vas van, mely megfelel 450 g sóskának, avagy 320 g májnak. A spirulina B12 vitamin tartalma alapján háromszor felülmúlja a májat.

A spirulina nemcsak gazdag tápanyagokban, de egyensúlyban is tartja azokat.

A kutatások bebizonyították: 1 g spirulina a tápérték tekintetében megfelel 1 kg zöldségnek. 

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2019. 09. 13.

  Rengeteg ásványianyag van benne, beépűl mindenhová!