Bulk Shop spirulina por 100 g

Bulk Shop spirulina por 100 g

Nincs raktáron

A spirulina alga valódi fehérje- és vitálanyag bomba. A spirulina italpor összetevői 100% spirulina por. Felhasználási javaslat: napi fogyasztható mennyiség max. 4g. A spirulina szuperélelmiszer egy édes vízi kék-zöld mikroalga, mely rendkívül magas klorofil tartalmának köszönhetően kedvezően befolyásolja az emésztést és az anyagcsere működését.

Kosárba
EAN kód:5999565031497
Márka:Bulk Shop
Kiszerelés:100 g
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Bulk Shop spirulina por 100 g Részletes leírás

A spirulina alga valódi fehérje- és vitálanyag bomba. A spirulina italpor összetevői 100% spirulina por. Felhasználási javaslat: napi fogyasztható mennyiség max. 4g.
A spirulina szuperélelmiszer egy édes vízi kék-zöld mikroalga, mely rendkívül magas klorofil tartalmának köszönhetően kedvezően befolyásolja az emésztést és az anyagcsere működését. Valódi fehérje- és vitálanyag bomba, antioxidáns, méregtelenítő, immunerősítő, és vitamin-komplex . Segíti a szervezet vörös- és fehérvérsejt termelését, ezzel erősíti az immunrendszert . Támogatja a szervezet természetes tisztulási, méregtelenítési képességét. Hasznos lehet azok számára, akik légzőszervi problémákkal küzdenek, mint az asztma vagy éppen az allergiás rhinitis . Csökkenti a cukros ételek utáni sóvárgást, így a diétázók előszeretettel használják. Ajánljuk mindennapi fogyasztásra, a szervezet feltöltésére, karbantartására.

Spirulina italpor, 100g
Összetevők 100% spirulina por.
Felhasználási javaslat: napi fogyasztható mennyiség max. 4g.
Keverjük össze langyos vízzel és étkezés előtt 30 perccel fogyasszuk.
Minőségét megőrzi: A csomagoláson jelzett időpontig (NN/HH/ÉÉÉÉ)
Származás: Kína. Hűvös, fényvédett helyen tárolandó.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.