Happy Naturals organic spirulina tabletta 125 g

Happy Naturals organic spirulina tabletta 125 g

Raktáron

A Spirulina egyfajta kék-zöld alga, amely sós és édesvízben egyaránt termesztik. A Spirulina a világ legnépszerűbb étrendkiegészítői közé tartozik. Különféle hasznos vitaminokkal, antioxidánsokkal, fehérjékkel és aminósavakkal van tele.

2 034 Ft
egységár: 16,27 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999861646234
Márka:Happy Naturals
Kiszerelés:125 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Happy Naturals organic spirulina tabletta 125 g Részletes leírás

A Spirulina egyfajta kék-zöld alga, amely sós és édesvízben egyaránt termesztik. A Spirulina a világ legnépszerűbb étrendkiegészítői közé tartozik. Különféle hasznos vitaminokkal, antioxidánsokkal, fehérjékkel és aminósavakkal van tele. A Spirulina fogyasztása a kiegyensúlyozott étrend részeként segíthet megfelelő tápanyagokkal ellátni szervezetünket. Ezek a tabletták 500 mg bio Spirulinát tartalmaznak tablettánként, amelyek kellő mennyiségű tápanyagot biztosítanak.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.