Organiqa Bio Chlorella Tabletta

Organiqa Bio Chlorella Tabletta

Raktáron

Chlorella az egészséges szervezetért Magas klorofill és pigment tartalmának köszönhető méregtelenítő hatású, a nehézfémek szervezetből való kivezetésére is alkalmas. Az alga a klorofillon kívül nagyon jelentős mértékű növényi fehérjét, minden aminosavat, ásványi anyagokat, nyomelemeket és vitaminokat tartalmaz.

4 111 Ft
egységár: 32,88 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999885147267
Márka:Organiqa
Kiszerelés:125 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Organiqa Bio Chlorella Tabletta Részletes leírás

Chlorella az egészséges szervezetért

Magas klorofill és pigment tartalmának köszönhető méregtelenítő hatású, a nehézfémek szervezetből való kivezetésére is alkalmas. Az alga a klorofillon kívül nagyon jelentős mértékű növényi fehérjét, minden aminosavat, ásványi anyagokat, nyomelemeket és vitaminokat tartalmaz. 100% bio chlorella tabletta, nem tartalmaz semmilyen kötő- és adalékanyagot. Minden fontos vitamin, ásványi anyag és aminosav - beleértve az esszenciális aminosavakat is megtalálható benne.

A Chlorella jótékony hatása

A chlorella tisztítja az emésztőrendszert, pontosabban elsősorban a vastagbelet, javítja a bélműködést, elősegíti a normális bélmozgást illetve támogatja a hasznos bélflóra kialakulását.
Támogatja a szervezet természetes ellenálló-képességét, hiszen megtisztítja a testet a mérgektől, a nehézfémektől és a vegyi anyagoktól is egyaránt.
Jótékonyan befolyásolja a vérképzést és fokozza a fehérvérsejtek tevékenységét, ezen felül elősegíti a szövetek és az egész szervezet regenerálódását.
Csökkenti a szervezet pH értékét és mérsékli a koleszterinszintet.
Tisztítja a vért, így kiválóan védi a májat és a vesét is egyaránt.
Semlegesíti a szabad gyököket és lassítja a szervezet öregedésének folyamatát, magas RNS és DNS tartalmának köszönhetően, amelyek a bőr minőségét és egészségét is javítják.
Amalgám töméseink cseréjénél különösen ajánlatos a chlorella fokozott fogyasztása, mert így megakadályozható, hogy a fúrás során szervezetünkbe kerülő higany lerakódjon. Magas rosttartalma fokozza a bélműködést, kitisztítja a bélrendszert, így elősegítve a tápanyagok felszívódását.
Fogyókúrázóknak különösen ajánlott, mert csökkenti az étkezések közötti éhségérzetet.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Szabo Eniko2023. 06. 06.

A vásárló nem írt szöveges értékelést.

M. Tibor2022. 11. 25.

  Ár érték arány.

  Nincs.