Biotech AAKG Shock Extreme Cseresznye

Biotech AAKG Shock Extreme Cseresznye

Nincs raktáron

1 ADAGBAN:6000 mg arginin AKG80 mg magnéziumAz AAKG Shock minden adagja 6000 mg tiszta arginin-alfa-ketogluterátot (AAKG) biztosít a szervezetnek. A fáradtság és kimerültség legyőzéséhez magnéziummal fokoztuk tovább az AAKG Shock hatását.

Kosárba
EAN kód:5999076200320
Márka:BioTech USA
Kiszerelés:1000 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Biotech AAKG Shock Extreme Cseresznye Részletes leírás

1 ADAGBAN:

6000 mg arginin AKG80 mg magnézium

Az AAKG Shock minden adagja 6000 mg tiszta arginin-alfa-ketogluterátot (AAKG) biztosít a szervezetnek. A fáradtság és kimerültség legyőzéséhez magnéziummal fokoztuk tovább az AAKG Shock hatását. 100%-ban gluténmentes termék! Az AAKG Shock az összes többi BioTech USA termékhez hasonlóan biztonságos; gondosan kiválasztott tápanyagokat tartalmaz.

Ízek: cseresznye; narancs

Felhasználási javaslat: Fogyassz napi 25 ml AAKG Shock-ot 20 perccel az edzés vagy egyéb fizikai tevékenység előtt. A javasolt napi adagot ne lépd túl!

Kiszerelés: folyadék; 500 ml (20 adag); 1000 ml (40 adag)

Összetevők: víz; L-arginin alfa ketoglutarát; magnézium-citrát; étkezési sav (citromsav); édesítőszerek (szukralóz; aceszulfám-K); tartósítószerek (kálium-szorbát; nátrium-benzoát); aroma; színezékek (tartrazin***; Sunset yellow FCF***). ***Tartrazin; Sunset yellow FCF: A gyermekek tevékenységre és figyelmére káros hatást gyakorolhat.

Figyelmeztetés: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a változatos étrendet és a kiegyensúlyozott életmódot! A terméket kisgyermek elől elzárva kell tárolni! Várandós vagy szoptató anyáknak fogyasztása nem javasolt!

A készítmény szedése előtt konzultáljon orvosával! Felbontás után a dobozt jól zárja vissza!

Tartrazin; kinolinsárga: A gyermekek tevékenységére es figyelmére káros hatást gyakorolhat.

Minőségét megőrzi: (nap/hó/év) lásd a csomagoláson jelzett időpontig.

Tárolás: 5°C és 30°C közötti hőmérsékleten; 70% relatív páratartalom alatti; közvetlen hőtől; napfénytől és nedvességtől védett helyen tárolandó!

Származási hely: EU


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.