BioTechUsa L-Arginine kapszula

BioTechUsa L-Arginine kapszula

Nincs raktáron

Kapszulás formula, adagonként 825 mg L-arginin HCl tartalommal.

Kosárba
EAN kód:5999076234318
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

BioTechUsa L-Arginine kapszula Részletes leírás

BioTechUsa L-Arginine kapszula - 90 kapszula

Az arginin egy aminosav, ami a hipofízisben termelődik, tehát mondhatjuk, hogy alapvetően nem esszenciális tápanyag, azonban nagyobb igénybevétel esetén nem biztos, hogy kellő mennyiségben képes a szervezet előállítani, így szükségessé válhat kívülről bevinni a szervezetbe (feltételesen esszenciális).

Az egyik legfontosabb szerepe a nitrogén-oxid - más néven nitrogén-monoxid, vagy NO -, szintézisben van.

Kiknek ajánljuk az L-Arginine kapszulát-t?
állóképességi sportolóknak, edzés előtti alkalmazásra testépítőknek adalékanyagokra érzékenyeknek 
Az L-Arginine kapszula az összes többi BioTechUSA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan válogatott összetevőket tartalmaz.

Kiszerelés:
90 kapszula (90 adag)

Felhasználási javaslat:
Fogyasszon naponta 1 kapszulát, egy pohár vízzel. Edzésnapokon fogyassza edzés előtt, pihenőnapokon pedig lefekvés előtt. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!

Összetevők:
L-arginin-hidroklorid (85%), kapszulahéj [zselatin, fényezőanyag (sellak), színezék (vas-oxidok és vas-hidroxidok), savanyúságot szabályozó anyag (ammónium-hidroxid), savanyúságot szabályozó anyag (kálium-hidroxid)], csomósodást gátló anyagok (zsírsavak magnéziumsói, szilícium-dioxid).
Tejet, tojást, glutént, szóját, rákféléket, kén-dioxidot és dióféléket tartalmazó élelmiszereket gyártó üzemben készült.

Hatóanyag:
Napi adag: 1 kapszula, adagok száma a termékben: 90
1 kapszula
L-arginin hirdoklorid - 1000 mg
-amelyből L-arginin - 825 mg

Tárolás:
Tárolja szorosan lezárva, hűvös, száraz helyen. Felbontás után a szilikatasakot ne távolítsa el!

Figyelmeztetés:
A terméket kisgyermekek elől elzárva tárolja! A termék fogyasztása terheseknek, szoptató anyáknak, illetve vérnyomásproblémákkal küzdőknek nem ajánlott! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot!


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.